fbpx

Twitter es dispara i la 5G es pot endarrerir

5g_twitter

L’audiència de Twitter s’ha disparat amb el virus.

Un 23% en el que portem de trimestre. Però això no ha impedit que la publicitat s’ensorri i l’empresa prevegui pèrdues milionàries. És el mateix que està passant amb els nostres diaris digitals, que tenen més visites que mai però s’estan quedant sense anunciants, fins al punt que alguns ja preveuen acomiadar personal. Es torna a demostrar que tenir molta audiència no et garanteix la supervivència si aquesta audiència no està disposada a pagar pel contingut.

El coronavirus podria endarrerir l’arribada de la 5G a les nostres cases.

Ahir et deia que amb la 5G es podrà reservar capacitat de les xarxes per als serveis d’emergència. Doncs això potser trigarà més del previst a fer-se realitat. Perquè les operadores puguin disposar de la freqüència de 700 MHz i donar cobertura 5G a l’interior dels edificis, cal canviar de canal algunes emissores de TDT, l’anomenat Segon Dividend Digital. Però el Gobierno ha aturar el procés perquè els ciutadans afectats no es quedin sense televisió durant la crisi i perquè els operaris que han de reconfigurar les antenes no hagin d’anar a les cases. Per tant, tot fa preveure que la subhasta de freqüències 5G prevista per aquest any s’acabarà endarrerint, tot i que encara no tenia cap data fixada. De fet, a França van suspendre fa uns dies la subhasta de 5G també per culpa del virus.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.