fbpx

Solució enginyosa d’algunes telefòniques per promoure el confinament

Potser no us hi heu fixat, però la vostra operadora de mòbil té sempre reservat un espai a la pantalla del vostre telèfon. A la part de dalt, generalment a l’esquerra, acostuma a sortir el nom de la companyia que us dóna cobertura. Doncs bé, algunes empreses d’altres països dediquen ara aquest espai a demanar als seus abonats que es quedin a casa per prevenir el contagi del virus. En comptes del nom complet de l’operadora hi posen només les sigles més una frase promovent el confinament, sigui YoMeQuedoEnCasa al Perú, StayHome a Alemanya, Bèlgica, Nigèria i la Índia, o els equivalents locals a Indonèsia, Turquia o Romania. En canvi, no tinc constància de que cap telefònica d’aquí hagi fet el mateix.

En alguns telèfons el nom de l’operadora només es veu quan el telèfon no té cobertura wifi, però ja va bé perquè precisament això sol passar quan surts de casa.

Actualitzat 1 abril 2020: Vodafone Espanya s’afegeix a la iniciativa.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

 

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.