fbpx

La Fiscalia retreu a Zoom els seus forats de seguretat

zoom_twitter_covid-19

Ahir ens prevenies sobre la seguretat de Zoom, el servei de videoconferència. No ets l’únic amoïnat.

El fiscal general de Nova York ha retret a l’empresa que siguin tan lents a tapar els forats de seguretat de l’aplicació perquè això permet, entre altres coses, que els malfactors accedeixin a les càmeres dels usuaris. I a sobre s’ha sabut que Zoom presumeix de xifratge integral de les comunicacions, però les trucades de veu i de vídeo no estan xifrades, o sigui que el seu contingut pot ser interceptat.

I ja que parlem de Nova York, deixa’m dir-te que l’exalcalde de la ciutat, Rudy Giuliani, és un dels polítics a qui Twitter li ha esborrat tuits perquè propagaven informació falsa sobre el coronavirus. No és l’únic: també li han fet al president del Brasil, Jair Bolsonaro. En canvi, sembla que Donald Trump continua tenint barra lliure per piular animalades.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.