fbpx

Avui és l’April Fools Day, però el món no està per a bromes

april_fools_day

El primer d’abril, als països anglosaxons i francòfons celebren, l’equivalent al nostre dia dels Innocents. Aquest any les empreses tecnològiques han decidit no fer bromes amb productes imaginaris perquè seria de mal gust.

Però igualment tenim una efemèride per celebrar: els 16 anys de Gmail, que quan va néixer l’any 2004, molts vàrem creure que era una broma de l’April Fools, perquè una bústia gratuïta de 1 GB semblava impossible. I ja ho veus, ara te’n dona 15 i té més de 1.000 milions d’usuaris.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.