fbpx

El confinament ha disparat l’ús del comerç electrònic

maquines_de_cosir_covid_19

Però hi ha un producte que està tenint un èxit espectacular: les màquines de cosir.

Segons el comparador de preus Idealo, la demanda d’aquest aparell gairebé s’ha multiplicat per quatre des del dia que va començar la quarentena, amb un pic de demanda el 22 de març. Suposo que es pot atribuir a les ganes que moltes persones tenen d’ajudar cosint a casa mascaretes i bates per als sanitaris i el personal d’altres serveis essencials. El millor de tot és que els preus de les màquines de cosir no han pujat en aquest període, cosa que sí ha fet el d’un altre aparell molt buscat: la videoconsola portàtil Nintendo Switch; ja no hi ha existències i a la revenda està pels núvols.

Més enllà de les dades, una observació personal: també comencen a anar escasses les màquines de tallar els cabells, sobretot per a homes. Cada dia hi ha més models que surten als catàlegs com a exhaurits. Jo espero rebre dimecres que ve la que vaig comprar diumenge passat entre els pocs models que vaig trobar disponibles.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.