fbpx

Apple ha presentat aquesta tarda un nou iPhone de baix cost

iphone_se_2020

Diguem-ne menys car, perquè tractant-se d’Apple mai es pot parlar de barat. Però sí, avui hem conegut l’esperat iPhone SE, que agafa el nom d’un model de 2016 i té el mateix aspecte que l’iPhone 6 de 2014. Va adreçat als compradors que som de telèfons petits, doncs la pantalla és de 4,7 polzades, i preferim desblocar l’aparell i autoritzar els pagaments mòbils amb el dit que fer.-ho amb el reconeixement facial. Però encara que el disseny sigui antic, porta el mateix processador que els iPhone 11 de gamma alta, o sigui que és ideal per als propietaris d’iPhones anteriors que vulguin posar-se al dia. La versió bàsica amb 64 gigabytes de capacitat costarà 489 euros i es podrà comprar des de demà passat per rebre’l a partir del dia 24.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.