fbpx

Els podcasts de Catalunya ràdio arriben a Alexa

alexa-echo-amazon

Efectivament, el podcast d’aquest espai nostre és un dels que li podeu demanar al vostre altaveu intel·ligent Alexa. Com ja vas avançar ahir, el servei de Catalunya Ràdio per a la majordoma digital d’Amazon permet escoltar tots els podcasts de l’emissora que ja estan disponibles a les plataformes iTunes, iVoox i Spotify.

Trobo que és una gran notícia, perquè precisament l’audició de podcasts era una de les grans mancances d’Alexa, si més no aquí. Ho dic perquè en altres països sí que hi ha aplicacions d’Alexa per escoltar podcasts, però aquí no existien. I la novetat és molt oportuna, perquè precisament demà es celebra el Dia Mundial de la Veu.

Tenim oients que ens demanen si els podcasts de Catalunya Ràdio també es poden escoltar amb els altaveus Google Home.

Doncs encara no. Em consta que el departament de Mitjans Digitals de la Corporació voldria, però ara com ara Amazon ha estat més receptiva que Google.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.