fbpx

Censura a Facebook – Skype: fons personalitzat

skype_fons_personaitzat

Acabem amb dues notícies breus: una va de censura i l’altra de videotrucades.

La censura és la que ha començat a aplicar Facebook, que ara retira les convocatòries d’actes de protesta contra les mesures de confinament dels governs, perquè diu que pertorben els esforços per contenir la propagació de la Covid-19.

I les videotrucades són les de Skype, que des d’ara us estalvia haver de posar al vostre darrere llibres que mai llegireu però us fan semblar més intel·lectuals. A l’aplicació ja es podia difuminar el fons, però ara han activat també la possibilitat de posar-hi qualsevol imatge que us vingui de gust, O sigui que ja no cal que feu servir Zoom si per simular que sou en una altra ciutat, dalt d’una muntanya o en una platja tropical.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.