fbpx

Skype ja ens deixa desconfinar-nos, ni que sigui virtualment.

skype_fons_personalitzat_albert_cuesta

Des d’ara, ja no cal que feu servir Zoom per simular que sou en una altra ciutat, dalt d’una muntanya o en una platja tropical.

A l’aplicació de Skype ja es podia difuminar el fons de la videotrucada, però ara han activat també la possibilitat de posar-hi qualsevol imatge que us vingui de gust. L’única limitació és que aquestes opcions només funcionen a l’ordinador, no en mòbils ni en tauletes.

Sigui com sigui, t’estalvies haver de posar al teu darrere llibres que mai llegiràs però et fan semblar més intel·lectual.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta 
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.