fbpx

L’èxit de Zoom desperta enveja entre la competència

contact_tracing_rastreig_contactes

Fixa’t si la desperta que Facebook ha tret una aplicació pròpia de videotrucades en grup, fins a un màxim de 50 participants, i Telegram (que ara ni tan sols té videotrucades) anuncia la seva per aquest any.
Ja que parles de Zoom, és just destacar que a la nova versió han tapat molts forats de seguretat que tenia l’anterior, mentre que se n’ha trobat un al servei rival Teams, que Microsoft també ha tapat.

En tot cas, tingueu present que les videotrucades estressen més que les reunions presencials, sobretot perquè amb una càmera pel mig costa més captar el llenguatge no verbal i perquè els retards de més d’un segon fan pensar que l’altra persona no està prou per tu.

Alguns d’aquests temes els hem comentat, amb la brevetat que correspon, a l’espai diari L@Net del Catalunya Nit de Catalunya Ràdio:

Recordeu que us podeu subscriure al podcast de l’espai a les plataformes habituals. Fent-ho, a més d’estar al dia de l’actualitat tecnològica rellevant, afavorireu la continuitat de l’espai.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.