fbpx

L’èxit de Zoom desperta enveja entre la competència

zoom_videoconferencies

Fixa’t si la desperta que Facebook ha tret una aplicació pròpia de videotrucades en grup, fins a un màxim de 50 participants. I Telegram, que ara ni tan sols té videotrucades anuncia que les tindrà abans que acabi l’any.

Ja que parles de Zoom, és just destacar que a la nova versió ja han tapat molts forats de seguretat que tenia l’anterior, mentre que n’han trobat al servei rival Teams, que Microsoft també ha tapat.

En tot cas, tingueu present que les videotrucades estressen més que les reunions presencials, sobretot perquè havent-hi càmera i pantalla pel mig costa més captar el llenguatge no verbal i perquè els retards de més d’un segon fan pensar que l’altra persona no està prou per tu.

Pots escoltar L@Net cada dia en directe a les 21.45 al Catalunya vespre, o bé subscriure’t al podcast amb RSS, iTunes o iVoox.


@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.