fbpx

Spotify confirma que la humanitat està respectant les ordres de confinament

musica_en_streaming_spotify

Segons dades de l’empresa, aquestes últimes setmanes ha caigut l´ús del servei a les seves aplicacions per a cotxes i dispositius portàtils, mentre que el consum des de televisors i consoles de videojocs ha pujat un 50%. Això indica que els usuaris passen més temps a casa i menys a fora. Les dades de Spotify també donen pistes sobre l’estat d’ànim de la gent: han crescut les cerques de música instrumental i relaxant i les audicions de podcasts de benestar i meditació.

Fa unes setmanes explicàvem que amb la pandèmia han caigut les hores de música que escolta cada usuari, però això no vol dir que Spotify vagi de baixa. A la presentació de resultats d’avui han dit que han guanyat un 31% d’usuaris en un any. Ja som 286 milions, dels que 130 milions són de pagament. Spotify és un dels pocs èxits europeus que hi ha a Internet.

Alguns d’aquests temes els hem comentat, amb la brevetat que correspon, a l’espai diari L@Net del Catalunya Nit de Catalunya Ràdio:

Recordeu que us podeu subscriure al podcast de l’espai a les plataformes habituals. Fent-ho, a més d’estar al dia de l’actualitat tecnològica rellevant, afavorireu la continuitat de l’espai.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.