fbpx

Orange revela en els seus plans de desconfinament com serà la nova normalitat de les empreses

supermercats_covid-19

Avui Orange ha presentat els seus resultats empresarials del primer trimestre a Espanya. Tot i superar els 20 milions de clients, ha facturat un 2,4% menys que l’any passat, perquè amb la pandèmia els consumidors ens estrenyem el cinturó. Per això Orange promocionarà les marques seves més barates com República Móvil i Simyo, potenciarà el banc per a mòbils Orange Bank i oferirà serveis combinats d’assegurances Zurich a partir de setembre.

Però el que m’ha cridat més l’atenció són els plans de tornada de l’empresa a l’activitat normal. Ara gairebé tots els 10.000 empleats treballen des de casa: només van a la seu els operadors de la xarxa i el personal d’un 10% de les botigues. La previsió és fer el retorn en dues fases, encara sense data: a la primera tornaria un 30% de la plantilla, i a la segona només un 50%. És a dir, que ja preveuen que la meitat dels empleats mai més tornarà a anar al despatx.

Havia de passar, Laura. Les empreses li han agafat el gust al teletreball.

Alguns d’aquests temes els hem comentat, amb la brevetat que correspon, a l’espai diari L@Net del Catalunya Nit de Catalunya Ràdio:


Recordeu que us podeu subscriure al podcast de l’espai a les plataformes habituals. Fent-ho, a més d’estar al dia de l’actualitat tecnològica rellevant, afavorireu la continuitat de l’espai.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.