fbpx

Cinc consells per recuperar la privadesa digital

privadesa_digital

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

2 Responses

  1. 2 de June de 2020

    […] el confinament no el tindran. En paral·lel, però, el navegador Brave que hem recomanat aquí més d’una vegada acaba de treure una versió preliminar amb una funció de videotrucades anomenada Brave Together i […]

  2. 18 de November de 2020

    […] em llegiu habitualment ja els coneixereu, perquè els he comentat en altres ocasions, però us els resumeixo […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.