fbpx

La decoració, un factor de pes en les videoconferències

video_call_videotrucada

La capacitat i mitjans per fer videotrucades comença a ser un requisit professional. I com més ens connectem amb la càmera encesa, més sotmesos estem a la mirada dels altres. als Estats Units ja hi ha un perfil de Twitter que comenta i puntua la decoració de fons dels vídeos dels tertulians que surten a les televisions d’allà. Més d’un faria bé descarregant les imatges d’espais domèstics i de treball que l’empresa Ikea ofereix de franc a la web backgroundsbyikea.com, i posant-ne una de fons a les aplicacions que ho permeten, com Zoom i Teams.

De tota manera, el millor que he vist aquests dies en trampes per a videoconferència són les noves funcions de Google per al seu servei Meet. Amb intel·ligència artificial il·lumina la teva imatge si ets a les fosques o a contrallum, i si ets en un lloc públic elimina el soroll de fons perquè et sentin millor.

Alguns d’aquests temes els hem comentat, amb la brevetat que correspon, a l’espai diari L@Net del Catalunya Nit de Catalunya Ràdio:

Recordeu que us podeu subscriure al podcast de l’espai a les plataformes habituals. Fent-ho, a més d’estar al dia de l’actualitat tecnològica rellevant, afavorireu la continuitat de l’espai.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.