fbpx

L’Eurovision dels algoritmes | El desconfinament es nota a les xarxes | Trump ja tolera Huawei

AI_song_contest

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 21 de May de 2020

    […] del lideratge d’aquest mercat amb una quota del 35%. Tot i que una operadora dels EUA ha renunciat a desplegar-la en espera de la 5G, NB-IoT segueix sent amb LTE-M, una de les dues tecnologies dominants de 4G per a objectes. Del […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.