La polèmica de Facebook amb els grans anunciants i més notícies tecnològiques

Al programa Aquí amb Josep Cuní hem parlat sobretot del que hi ha realment al darrere del boicot publicitari d’alguns grans anunciants dels EUA a la plataforma de Facebook, però també de la propagació de notícies falses sobre la tecnologia 5G i de dos accessoris que sembla que els futurs iPhone 12 no portaràn inclosos.

Podeu escoltar-ho aquí.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.