fbpx

On mirar en directe la compareixença dels directius de Google, Amazon, Facebook i Apple

Després d’un ajornament, Sundar Pichai, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg i Tim Cook compareixen aquest dimecres -mitjançant videoconferència amb Cisco Webex– davant la subcomissió antimonopoli de la comissió judicial del Congrés dels EUA. Els màxims responsables de Google, Amazon, Zuckerberg i Apple hauran d’atendre les preguntes dels diputats sobre les pràctiques suposadament contràries a la competència de les seves empreses respectives.

En realitat els quatre directius ja han fet públics prèviament els seus arguments per rebatre les acusacions (Pichai | Bezos | Zuckerberg | Cook), de manera que la sessió serà sobretot un teatret per part seva i dels polítics participants, però fins i tot així pot tenir el seu interès veure’ls.

Està previst que l’audiència comenci a les 12:00 de Washington (les 18:00 hora catalana) i es podrà seguir en directe al canal oficial de la comissió judicial a YouTube:

Actualitzat: l’inici de la sessió s’ha endarrerit fins les 13:00 (les nostres 19:00). Per amenitzar l’espera us recomano la cobertura en directe del Washington Post, que inclou comentaristes i també connectarà en directe.

Com a curiositat, el Washington Post és propietat d’un dels compareixents: Jeff Bezos, d’Amazon, l’únic dels quatre que encara no ha passat mai per un tràngol parlamentari com el d’avui.

També es pot seguir al canal de Reuters a YouTube:

Com a context, us pot interessar aquesta anàlisi de com fan realment negoci les quatres empreses digitals implicades, a més de Microsoft, segons les dades dels seus comptes de resultats.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.