fbpx

Apple presenta nous models d’Apple Watch i iPad a l’espera de l’iPhone 12

apple_ipad_air_4

L’iPhone 12 es fa esperar perquè el coronavirus n’ha endarrerit la producció. Però, mentrestant, Apple ha presentat el nou Apple Watch 6, l’Apple Watch SE, i els iPads 8 i Air 4. Entre les novetats dels nous dispositius, hi ha nous formats de carcasses, més colors i un nou sensor de saturació d’oxigen. La presentació coincideix amb l’ajornament fins al juny de la primera edició a Barcelona de l’Integrated Systems Europe (ISE), la fira audiovisual més gran del món. L’endarreriment d’aquesta fira que s’havia de fer a principis de febrer pot marcar el camí al Mobile World Congress. De tot això, en parlem amb Albert Cuesta.


Hem comentat alguns d’aquests temes, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.