fbpx

Amazon activa un nou servei de música en streaming, amb qualitat CD

amazon_music_hd

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 24 de February de 2021

    […] és una bona notícia per als usuaris que ens estàvem pensant passar-nos a Amazon Music HD, que aquí existeix des de mitjans de setembre passat, però no ens acabàvem de decidir perquè preferim un servei europeu, i també per la mandra de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.