fbpx

La inhabilitació del president Torra a les xarxes

quim_torra_president_generalitat_de_catalunya
Barcelona. Parlament .Debat politi

28 de setembre. Un dilluns amb molta activitat a les xarxes socials, sobretot a Twitter, i amb una gran variació d’etiquetes. El protagonista a las xarxes ha estat, sense cap mena de dubte, el president Torra. L’Albert Cuesta ens proposa diverses eines pròpies, així com una mostra de titulars de premsa de tot el món, que permeten seguir l’evolució de la política catalana.


Hem comentat alguns d’aquests temes, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.