BNEW Digital Industry: oportunitats de creixement amb 5G

Dins de la BNEW (Barcelona New Economy Week) organitzada pel Consorci de la Zona Franca, he tingut l’encàrrec de moderar la sessió Great Growth Opportunities in 5G, que forma part del congrés professional dedicat a la indústria digital, un dels cinc que composen el programa junt amb els de Logística, Immobiliari, Comerç electrònic i Zones econòmiques.

El BNEW ha tingut lloc en tres escenaris de la ciutat, l’estació de França, la Casa SEAT i el Movistar Centre, i ha comptat amb 11.000 participants.

Els ponents d’aquesta sessió en format híbrid, amb tres participants al Movistar Centre de Barcelona i tres més (inclòs jo mateix, coses de la pandèmia) per videoconferència han sigut:

A continuació teniu el vídeo complet del debat, on hem parlat de les opcions vinculades a la connectivitat tant en termes generals com en la seva aplicació a tres indústries específiques: l’automoció, la sanitat i l’educació. Malgrat el que algú podria haver esperat, no es limiten als vehicles autònoms i la telecirurgia. I també hem descobert que al campus de l’escola de negocis IESE ja funciona una xarxa 5G privada.

Agraeixo a l’organització del BNEW l’oportunitat de participar-hi.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.