fbpx

Ni Siri ni Alexa: Google Assistant ja entén el català

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

3 Responses

  1. Jordi says:

    Què se’n sap de Assistant en Català?

  2. Tomeu says:

    Jo crec que arribarà el dia que Catalunya sigui independent d’Espanya 😀

  1. 10 de December de 2020

    […] que les tres plataformes tenen en marxa projectes per resoldre aquesta mancança, però el Govern ha decidit no esperar. Un informe de la Direcció […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.