fbpx

Un algoritme amb molt de ritme

movistar_salud

Adobe ha presentat un algoritme que analitza els moviments de l’esquelet del ballador, els compara amb la música i ajusta el vídeo perquè el ball encaixi amb el ritme que sona. Ideal per als ànecs amb aspiracions de fama a TikTok.

L’operadora ha presentat el servei Movistar Salud, que ofereix videoconsultes amb metges de família les 24 hores del dia i set dies a la setmana, amb possibilitat d’emetre receptes electròniques o prescriure anàlisis o proves de diagnòstic privades. També inclou un servei d’orientació que identifica més de 600 patologies a partir dels símptomes i un pla personalitzat de dieta i exercici. El servei l’ofereix l’empresa Teladoc, costa 11 euros al mes per una família de dos adults i no cal ser client de Movistar per contratar-ho.

Els primers compradors dels iPhone 12 els rebran demà passat, però qui ja els ha provat diu que la bateria dura menys que la dels iPhone 11, sobretot si tens cobertura 5G i la fas servir: en concret, l’autonomia baixa un 20% respecte a la que tens amb 4G. Per tant, es
confirma l’encert d’Apple posant-hi el sistema de connexió intel·ligent de dades, que només activa la connexió 5G quan l’aplicació necessita de debò la velocitat addicional. Esclar que l’usuari pot saltar-s’ho, però ho fa sabent que haurà de carregar el mòbil abans.

El govern suec ha decidit aquesta setmana que les xarxes 5G del país no podran fer servir equipament de les xineses Huawei i ZTE, cedint a les pressions dels Estats Units. Però està per veure si es mantenen ferms. El ministeri xinès d’Exteriors ha reaccionat de seguida dient que si Suècia no rectifica, l’activitat de les empreses sueques a la Xina es podria veure perjudicada. A tothom li ve al cap Ericsson, que està fent bon negoci amb les xarxes 5G xineses, però l’amenaça pot anar més enllà de les empreses de telecomunicacions.


Hem comentat alguns d’aquests temes, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.