fbpx

Tesla, els primers cotxes en incloure el català

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

4 Responses

  1. Miquel Veciana says:

    Molt bon post! Ja era hora que alguna marca fes el primer pas.
    No obstant això, fa mal a la vista veure escrita la paraula traduir amb dièresi :-/

  2. Xavier says:

    Quan comentes el preu del vehicle, podries incorporar la informació sobre el pla Moves II. La versió mes econòmica del Model 3 hi té accès i això suposa una reducció de entre 4000 i 5500€. Per no dir que per a un autònom que es pugui desgravar l’iva, els números encara surten millor

    • Les subvencions com la que menciona no son universals, estan subjectes a cupos que s’exhaureixen. Tampoc no valoro mai els telèfons mòbils segons els seus preus promocionals, que varien com el mercat del peix. El preu de llista del Model 3 és el que és, a banda de que puntualment un comprador pugui obtenir-lo en millors condicions. Jo faig informació, no propaganda, i correspon a les marques, no a mi, fer-se promoció. Gràcies pel comentari, tanmateix.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.