fbpx

Com desactivar els nous fleets de Twitter

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 20 de November de 2020

    […] En canvi, si algú inclou un tuit teu en el seu fleet, tu no reps cap notificació de la menció, de manera que et poden estar dient el nom del porc sense que ho sàpigues, contravenint tot l’esperit de Twitter fins ara. Francament, espero que aviat l’aplicació permeti desactivar els fleets o si més no escollir una cronologia alternativa sense ells. (Actualitzat: un truc per evitar veure els fleets) […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.