fbpx

Apple prepara Titan, el seu propi cotxe elèctric

apple

Segons informa Reuters, el fabricant de l’iPhone té intenció de treure un cotxe elèctric de marca pròpia d’aquí quatre o cinc anys. Sembla que seria un model de conducció autònoma, amb una tecnologia de bateria revolucionària i que es vendria a preus més assequibles que els de Tesla.

Diuen que el pròxim producte d’Apple serà un cotxe elèctric anomenat Titan.

Sovint s’ha dit que Tesla és l’Apple de l’automoció. Doncs bé, si fem cas d’alguns mitjans, aviat haurem de buscar una altra comparació, perquè segons Reuters, el fabricant de l’iPhone té intenció de treure un cotxe elèctric de marca pròpia d’aquí a quatre o cinc anys. Sembla que seria un model de conducció autònoma, amb una tecnologia de bateria revolucionària i que es vendria a preus més assequibles que els de Tesla i directament als consumidors finals, a diferència dels de la filial Waymo de Google, pensats per a flotes de taxis. La suposada notícia dóna algun detall com que el cotxe d’Apple farà servir sensors LIDAR de disseny propi, vinculant-ho amb els d’aquesta mateixa tecnologia que porten els nous iPhone 12, com si un cotxe fos igual que un telèfon. I ves a saber si anomenar revolucionària la bateria no serà un més dels superlatius a què Apple ens té acostumats per vendre’ns coses que altres marques ja tenien.

Sembla que no ho acabes de veure clar, això del cotxe d’Apple.

És que el rumor ja va sortir fa cinc anys, aleshores publicat pel Wall Street Journal, i només va trigar un any a desinflar-se, quan es va saber que Apple havia abandonat el projecte de fer cotxes i acomiadat centenars d’enginyers per centrar-se en el desenvolupament de sistemes digitals d’assistència a la conducció per a vehicles d’altres marques, que és una cosa que li encaixa molt més. Ara Reuters diu que la marca torna a preparar cotxes.

Però jo no veig que hagi canviat gran cosa. És veritat que Apple té diners de sobres per construir una fàbrica de cotxes o per comprar-ne alguna. De fet son molt més barates que les de xips. També pot subcontractar la fabricació, com ja fa amb tots els seus aparells actuals.

Però el model de negoci d’Apple es basa en la venda massiva de productes amb un marge industrial molt més alt del que ofereix el sector de l’automòbil, i en la renovació dels dispositius, molt més freqüent que la dels cotxes. I a sobre, darrerament s’està orientant cap a la venda de serveis, que no té res a veure amb objectes metàl·lics de 1.500 kilos sobre quatre rodes. Tot és possible, esclar, però no oblidem que Tesla ha trigat 15 anys a ser rendible.

Per tant, continues creient que si acabem veient la poma sobre rodes, serà al mig del volant o en les pantalles dels cotxes d’altres marques.

Més aviat. I no ha de ser mal negoci. Penseu que els mòbils BlackBerry van desaparèixer fa anys, però l’empresa es guanya molt bé la vida fent sistemes operatius per a molts dels cotxes que veieu actualment pels carrers.

Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.