fbpx

Balanç tecnològic del 2020: videoconferència, Twitch i videojocs al núvol

Albert_Cuesta_Els_Matins_TV3_20201222

El periodista tecnològic Albert Cuesta fa balanç d’un any que, des del punt de vista del consumidor, ha estat el més tecnològic del segle XXI.
Les videoconferències ens han ajudat a trencar l’aïllament social, però aquest 2020 també han triomfat noves xarxes socials com Twitch o els videojocs al núvol.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.