fbpx

Samsung presenta els Galaxy S21, els seus nous mòbils emblemàtics

Samsung_Galaxy_S21_ces2021
El nou llapis de Samsung

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 11 de March de 2021

    […] tot el calendari anual de llançaments de tecnologia. Samsung va adelantar a mitjans de gener la presentació dels Galaxy S21, i ara ha convocat per al 17 de març un nou acte, l’Awesome Unpacked, on s’espera que […]