fbpx

Competència entre els fabricants de cotxes i els de telèfons per aconseguir xips

semiconductores, chips
Per a les empreses de semiconductors, Samsung, Apple o Xiaomi són més bons clients que les marques de cotxes. Per aquest motiu, la majoria de les marques d’automoció del món estan reduint producció, ja que l’electrònica és un factor cada vegada més important en la seva fabricació.

La indústria de l’automòbil pateix escassetat de xips. Fa unes setmanes, Seat reconeixia que haurà de reduir la producció d’una de les línies de la fàbrica de Martorell perquè no disposa de prou xips per muntar als cotxes. La marca deia que espera recuperar el volum previst per aquest any, però altres no són tan optimistes. Un banc alemany calcula que aquest 2021 es podrien fabricar al món dos milions menys de vehicles dels que s’havia previst, fins al punt que la patronal alemanya de l’automòbil ha demanat a la cancellera Angela Merkel que intercedeixi davant la indústria de components electrònics per aconseguir al menys una part dels xips que ara s’estan venent als fabricants de telèfons mòbils.

Parlaves de Seat i de les marques alemanyes. El problema afecta només Europa?

No. La de l’automòbil és una indústria molt globalitzada. A més dels grups Volkswagen i Mercedes, se sap que també han hagut de retallar producció Ford, Fiat Chrysler, Subaru, General Motors, Honda, Renault i Toyota, en plantes des de Japó al Canadà passant per Amèrica del Nord i del Sud. Fins i tot pateixen a la Xina, on el 90% dels xips per a cotxes procedeixen de l’estranger.

Sembla que els xips no haurien d’aturar la producció d’un cotxe, però l’electrònica és cada vegada més important: s’estima que aquests components ja sumen el 40% del cost total de producció d’un cotxe de combustió i el 70% d’un d’elèctric.

I on han anat tots aquests xips que no estan disponibles per als cotxes?

Doncs sobretot als telèfons mòbils. Per a les empreses de semiconductors, Samsung, Apple o Xiaomi són més bons clients que les marques de cotxes. Quan aquestes van rebaixar les previsions de venda per aquest any degut a la situació econòmica, les de mòbils van acaparar la producció de xips. I ara que les vendes de cotxes es recuperen, no queden existències.

Però se’n poden fabricar més, de xips.

Sí, però no partint del no-res. Samsung i la taiwanesa TSMC s’estan gastant més de 10.000 milions cadascuna en noves fàbriques de xips als EUA, i el govern japonès està subvencionant els fabricants de maquinària per a fer xips.

Mentrestant, la indústria dels mòbils no es queda quieta. La xinesa Honor, que era la segona marca de Huawei fins que aquesta la va vendre per salvar-la del boicot dels EUA, ja ha confirmat que té garantit el subministrament de xips d’AMD, Intel, Qualcomm i MediaTek, i fins i tot ha presentat el seu primer smartphone des que es va separar de Huawei, que per cert porta el sistema operatiu Android de Google que la seva antiga matriu no pot fer servir pel veto que Donald Trump va imposar.

Doncs potser que li posin rodes i un volant.

Efectivament. Fins demà, Kílian.


Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.