fbpx

Apple reclama l’exclusiva de totes les fruites tecnològiques

Prepear, una aplicació mòbil que serveix per fer la llista d’anar a comprar a partir de les receptes que voldràs cuinar, ha hagut de canviar el logotip, que és una pera, perquè Apple l’acusava d’assemblar-se massa a la seva poma. Ens ho explica l’Albert Cuesta.
Bona nit, Kílian.

Avui tornem a parlar de fruita i tecnologia, però d’una manera diferent.

Concretament, de pomes i peres. Les pomes, esclar, són les que identifiquen els iPhones, els Macs i els altres productes d’Apple, l’empresa més valuosa del món. I les peres són les del logotip de PrePear, una aplicació mòbil que serveix per fer la llista d’anar a comprar a partir de les receptes que voldràs cuinar. Fent un joc de paraules, perquè PrePear vol dir Pre Pera però es pronuncia igual que preparar en anglès, els seus creadors van triar com a logotip de l’aplicació el dibuix d’una pera.

El problema és que a Apple no li va semblar bé i l’any passat va demandar PrePear acusant-los de vulnerar els seus drets d’imatge. És a dir, que Apple considera que té en exclusiva la propietat de qualsevol dibuix mínimament estilitzat de qualsevol fruita.

Al final, el litigi s’ha resolt amb PrePear canviant una mica el seu logotip: abans de la tija de la pera penjava una fulla amb forma de fulla, com la de la poma d’Apple, i a partir d’ara la fulla sembla més aviat un semicercle.

No se sap si alguna de les dues empreses ha pagat a l’altra, perquè els detalls són secrets.

Potser diràs que tampoc és tan greu haver de modificar una mica el teu logo. Però l’incident deixa clar que si un gegant com Apple et posa en el seu punt de mira, millor que et calcis perquè pot ensorrar-te el negoci.

I PrePear només té cinc empleats, però empreses molt més grosses també senten la pressió d’Apple.

Tan grosses com les d’automoció. Fa uns mesos que es torna a parlar d’un possible cotxe elèctric de marca Apple, que l’empresa no fabricaria directament, sinó que el subcontractaria a un fabricant de cotxes com fa amb tots els seus productes actuals.

Doncs bé, a un directiu de la coreana Hyundai se li va escapar fa uns dies que la seva filial Kia negociava amb Apple ser l’escollit, però la bronca que van rebre d’Apple per haver-ho explicat va ser tal que després ho van desmentir i al final s’han trencat les negociacions. Però és que a més, la japonesa Nissan acaba de reconèixer que ha rebutjat fabricar el suposat cotxe d’Apple perquè no vol transformar-se en un simple subcontractista i que sigui Apple qui s’emporti el negoci. I no és l’únic fabricant de cotxes que hi és reticent.

Abans d’acomiadar-nos, quina és l’efemèride digital d’avui?

Avui fa 37 anys que va sortir a la venda l’IBM PC Portable, amb pantalla de nou polzades de color groc. Vist ara, el nom sembla una broma, perquè pesava gairebé 14 quilos. T’ho dic per experiència, perquè va ser el meu primer ordinador compatible.

Si més no, devies fer exercici al portar-lo. Bona nit.

Fins demà, Kílian.

Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.