fbpx

L’Albert Cuesta ens acosta les novetats d’Apple presentades aquest dimarts

Apple_iMac_2021

El nou medalló AirTag que permet geolocalitzar les claus, la bossa, la motxilla, una joguina o qualsevol altre objecte és una de les novetats d’Apple que s’han presentat aquest dimarts. Però n’hi ha més… començant pels aparells que de mica en mica van incorporant el xip M1, el microprocessador dissenyat per la mateixa companyia. Ens ho explica l’Albert Cuesta.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.