fbpx

La pandèmia ha fet que llegim més llibres. Però sobretot en paper, en digital no tant. Per què?

audiollibres_ebook_kindle_catala

Segons el comparador de preus Idealo, la demanda de llibres físics aquí ha augmentat un 60% en l’últim any, mentre que la de llibres electrònics només ho ha fet un 22%. Hi pot tenir a veure el fet d’haver-te de comprar l’aparell per llegir-los però, segons l’Albert Cuesta, també pot ser perquè els llibres digitals són menys flexibles que els impresos.


Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.