fbpx

Novetat important en l’actualització del sistema operatiu 14.5 de l’iPhone

El nou iOS 14.5 aporta moltes funcions noves, però sobretot és el primer que porta activada l’anomenada Transparència en el Rastreig de les Aplicacions, que obliga els creadors d’aplicacions a demanar permís a l’usuari per rastrejar-lo. Però els pesos pesants de la indústria, amb Facebook al capdavant, hi estan completament en contra. L’Albert Cuesta ens n’explica el motiu.


Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.