fbpx

S’amplia la durada de les concessions de freqüències per a la telefonia 5G

torres_comunicaciones

Fins ara, les operadores llogaven l’espectre radioelèctric per un període de 20 anys. El Consell de Ministres ha aprovat avui ampliar la durada de les concessions a 40 anys. Això vol dir que les operadores tindran el doble de temps per amortitzar les inversions en freqüències i, suposadament, dedicar una part de l’estalvi a ampliar la seva cobertura 5G.


Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.