fbpx

La febre per Clubhouse ha durat només dos mesos

clubhouse_xarxes_socias_social_media
Photo by Odd ANDERSEN / AFP)

Clubhouse, l’aplicació de xats d’àudio que al febrer tothom volia fer servir, a l’abril ha perdut el 90% de les descàrregues. Potser perquè tothom que volia tenir-la ja la té o, més aviat, perquè ja no cal Clubhouse per fer xats d’àudio. L’Albert Cuesta ens ho explica.


Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.