fbpx

Nova llista Twitter: Govern de la Generalitat de Catalunya

Un cop investit aquest dilluns Pere Aragonès com a 132è president de la Generalitat, d’aquí a poques hores hauran de prendre possessió les 14 conselleres i consellers que formaran el Govern.

Com que els mitjans ja han avançat els seus noms, he creat una llista Twitter amb els perfils del MHP i els 12 conseller@s. Podeu seguir-la aquí:

També hi he afegit el compte institucional del propi Govern. En canvi, hi trobareu a faltar els perfils dels nous consellers Jaume Giró i Josep Maria Argimon, tot i ser els titulars de dos departaments especialment importants per al país en aquest moment com són Economia i Salut. El motiu és que, ara com ara, no sembla que tinguin presència a Twitter. Si n’arriben a tenir, els afegiré.

Com en ocasions anteriors, us prego que si trobeu d’utilitat aquesta llista, en feu difusió enllaçant a aquest article. Especialment si sou periodistes.

Tan aviat es confirmi la composició del nou Govern, tinc previst fer l’anàlisi dels perfils tuitaires dels seus components.

Actualització 25 maig 2021 – 18:30. Afegit a la llista el secretari del Govern, Xavier Bernadí.

Actualització 26 maig 2021 – 15:06. He començat a afegir a la llista els secretaris generals dels departaments, que fan funcions de número dos de cada conseller@.

(imatge superior: Jan Harenburg CC BY 4.0 via Wikimedia Commons)

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.