fbpx

WhatsApp fa marxa enrere i no desactivarà funcions dels usuaris

whatsapp

Un cop acabat el termini donat per WhatsApp per acceptar l’intercanvi de dades amb la seva matriu Facebook, amb l’amenaça d’anar perdent funcionalitat en cas contrari, l’empresa de missatgeria instantània ha fet marxa enrere. WhatsApp no desactivarà funcions dels usuaris per por d’una fugida massiva cap a altres xats, com pot ser Signal, aplicació recomanada per algunes institucions europees al considerar-la més segura.


em comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response