fbpx

Europa canvia WhatsApp per Signal

Albert_Cuesta_TV3_Signal_Whatsapp

Les institucions de la Unió Europea han decidit deixar Whatsapp per Signal. De moment, han demanat als treballadors que deixin d’usar WhatsApp, plataforma propietat de Facebook, i han que passaran a fer servir Signal per comunicar-se amb els periodistes. En el rerefons, els polèmics canvis en els termes i la política de privacitat. Tot plegat afegeix ombres de dubte sobre una aplicació majoritària entre els ciutadans, que ara es pregunten: “Hem de témer per usar Whatsapp? És millor passar-se a Signal?

D’quest tema també en vaig parlar a la ràdio:
https://albertcuesta.com/2021/05/26/whatsapp-fa-marxa-enrere-i-no-desactivara-funcions-dels-usuaris/

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.