fbpx

La limitació de 60 bizums al mes és poca cosa? Doncs l’Albert Cuesta creu que és més del que sembla

Les noves limitacions per a l’ús del servei Bizum de transaccions de diners poden semblar poca cosa, però en realitat poden ser importants, sobretot quan es tracta de fer operacions en què una mateixa persona rep una donació massiva d’un grup ampli d’amics. Ens ho explica l’Albert Cuesta, que també ens avança un altre avenç en la intel·ligència artificial: la capacitat de les màquines de llegir els llavis de la gent quan parla.


Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.