Albert Cuesta: “L’èxit de Musk seria no arruïnar-se amb la xarxa de cobertura mòbil via satèl·lit”

MWC21_Albert_Cuesta_TV3

El dia que que s’acaba el Mobile, l’Albert Cuesta resumeix el més destacat del que s’ha pogut veure en aquesta edició reduïda del congrés, on s’han vist pocs telèfons i on Elon Musk ha substituït Marck Zuckerberg com a estrella del certamen

@albertcuesta
facebook.com/albertcuesta

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.