fbpx

‘Goin’ Back’ dels Byrds per Jakob Dylan i Beck

L’original dels Byrds, de 1968:

La versió que Jakob Dylan i Beck van fer-ne al 2019:

En directe encara m’agrada més. La trobareu a partir del minut 1:06:10 del documental Echo in the Canyon, que es pot veure a Amazon Prime Video (feu clic sobre la imatge següent).

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.