fbpx

Londres anirà a buscar energia verda al Marroc i la portarà a la Gran Bretanya per un cable submarí

El Regne Unit generarà electricitat verda amb el sol i el vent del Marroc i la importarà amb el cable elèctric submarí més llarg del món: 3.800 quilòmetres, a través de la costa portuguesa i fins a les illes britàniques. Surt a compte un transport d’energia des d’un punt de generació tan llunyà? I el projecte en conjunt és viable? Ens ho explica l’Albert Cuesta.


Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure al podcast de l’espai (Apple Podcasts  | iVoox | Spotify | Google Podcasts | RSS ) o escoltar-lo a Amazon Alexa amb aquesta skill.

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.