Com evitar que els anuncis et segueixin per internet

duckduckgo
L'aplicació DuckDuckGo bloqueja l'opció del rastrejament al mòbil. DUCKDUCKGO

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 6 de September de 2022

    […] els codis de rastreig (jo faig servir Brave). Si no és possible, cal activar algun sistema de blocatge de rastreig en les aplicacions, com el de DuckDuckGo o l’App Tracking Transparency […]