Brussel·les imposa el carregador de mòbil únic

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. 24 de August de 2022

    […] Malgrat la pressió de la Comissió Europea per un connector únic, no és d’esperar que els iPhone 14 adoptin el sistema USB-C per substituir el Lighting de la casa. En tot cas, no és descabellat pensar que Apple renuncii totalment al connector físic i opti exclusivament per la càrrega MagSafe sense fils. […]