fbpx

Francesc Fajula, nou director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona

También puedes leer este artículo en: Español

El Patronat de la Fundació Mobile World Capital Barcelona ha ratificat el nomenament de Francesc Fajula com a nou CEO de la Fundació. Fajula s’incorpora a MWCapital amb l’objectiu d’impulsar una nova etapa, coincidint amb la celebració del desè aniversari de la Fundació, en un context en el qual la tecnologia i la digitalització estan jugant un paper cada vegada més rellevant en la vida de les persones.

Francesc Fajula ha desenvolupat la seva carrera professional en empreses com Terra (Grup Telefónica), Banesto, Grup Santander, Banc Sabadell o Dominion Global. És un dels pioners de la indústria digital i ha estat director de E-Commerce de Terra. També ha exercit com a director d’Innovació i Estratègia Digital en el Grup Santander destacant la creació de programes d’emprenedors i creant una acceleradora a San Francisco. Ha estat director de Transformació Digital i Innovació en el Banc Sabadell, i en la seva última etapa ha exercit com a director general de Serveis Financers a Dominion Global. Fajula assumirà les seves funcions com CEO en les pròximes setmanes.

El Patronat ha volgut aprofitar l’ocasió d’aquest nomenament per a agrair la tasca i els èxits assolits en els darrers anys per Carlos Grau, qui col·laborarà en el traspàs al nou director.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.