Nou Govern: les polítiques digitals, a Presidència i a Empresa

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.

1 Response

  1. Jordi says:

    en lloc he pogut veure a on estan les polítiques de les infraestructures de telecom’s (fibra òptica a tot el país –les autopistes d la integració del país-, 5G, …) ni dels satèl·lits, ni moltes altres iniciatives de polítiques digitals, apart de IA….
    Veig q per divergències polítiques i d lideratge polític (vots?) han destrossat un Dpt q tenia molt lideratge i visó d futur en temes digitals i tot el seu ecosistema, i ara s’ha tornat a una organització del segle XX.
    Lamentable tant pel partit q es queda al govern, com el q s’ha anat.
    Raons politiques

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.