fbpx

La revifada de la Smart City Expo

Al capítol 1.036 de “L@Net”, Albert Cuesta parla de la trobada d’innovació urbana celebrada a Barcelona. Un altre congrés que recupera la normalitat: el de ciutats espavilades a Barcelona.

Avui ha tancat portes al recinte Gran Via de la fira de Barcelona la Smart City Expo, la trobada d’innovació urbana, que inclou un apartat sobre la mobilitat del futur. Han tingut més de 20.000 assistents presencials de 134 països, un 50% més que l’any passat i gairebé recuperant el nivell de l’edició de 2018. També l’han seguit 21.000 persones per internet i han participat 853 expositors i 400 ponents, la meitat dones.

A les sessions s’hi han tractat la digitalització de les ciutats, que és on viu la majoria dels 8.000 milions d’humans que ja té el planeta, però també hi han intervingut experts en induir el comportament dels ciutadans mitjançant els espais públics, o en com aplicar les matemàtiques a desxifrar patrons de compres, transport, delinqüència, disturbis i terrorisme.

També hi han exposat tecnologia. Fes-nos un resum ràpid de la que t’ha cridat més l’atenció.

Per exemple, la ciutat coreana de Seül ha mostrat una mena de metavers a la inversa, amb un quiosc d’informació on dialogues amb un personatge virtual, home o dona, que té l’aspecte de residents reals de la ciutat. I els amics del centre tecnològic Eurecat han mostrat una aplicació de tèxtils híbrids per fer façanes que es puguin il·luminar o bé captar energia solar.

Ja fa anys que veiem mobiliari urbà multifuncional, com bancs amb endolls o fanals amb antenes de telefonia mòbil. L’empresa portuguesa Omniflow ha ampliat el ventall per resoldre el gran problema dels drons de repartiment urbà o de vigilància: l’autonomia. Han presentat un fanal que al capdamunt porta un plataforma que carrega per inducció la bateria d’aquests aparells, per tal que no hagin de tornar sempre a la base i puguin repostar pel camí.

Parlant de repostar, hi ha mous models per a vehicles elèctrics.

Sí, es parla molt de les electrolineres, que són benzineres amb endolls, però els conductors s’hi han d’estar una estona esperant. En canvi, la petroliera Cepsa i l’empresa Silence de motos elèctriques, que és propietat d’Acciona, han presentat un sistema en què el motorista arriba, deixa la bateria descarregada i se n’emporta una altra que ja està carregada del tot. Naturalment, això no es generalitzarà als cotxes fins que les marques no es posin d’acord per adoptar bateries estàndard intercanviables, però és un primer pas.

Un clàssic de les ciutats espavilades són les càmeres de videovigilància.

Sí, fins al punt que al món ja n’hi ha 1.000 milions en funcionament, la meitat a la Xina. Si vols un altre dia repassem quines són les ciutats més videovigilades. Però centrant-nos en l’Smart City Expo, hi havia un parell de marques que fan servir el núvol i la intel·ligència artificial de Microsoft. Tot i això, en aquest àmbit m’ha interessat una solució pensada per a Europa, on l’ús de càmeres està molt més restringit per qüestions de privadesa. Una empresa ha presentat un sistema de control d’aforament que no fa servir càmeres, sinó radars LIDAR com els dels cotxes, que poden reconèixer atributs de les persones sense identificar-les.

Parlant de cotxes, hi havia vehicles autònoms?

Sí, i també l’inevitable gos Spot de Boston Robotics que ja et trobes a totes les fires, siguin del que siguin. Sobre els cotxes sense conductor per a tothom, encara estan molt lluny. En canvi, una empresa d’Estònia ha presentat un sistema per a vehicles de repartiment urbà que no porten el conductor a bord, sinó que es troba a la base d’operacions i els condueix a distància. D’aquesta manera, mentre el vehicle està aturat per carregar o descarregar, pot posar-se a conduir-ne un altre.

Hem comentat aquest tema, amb la brevetat deguda, a l’espai diari L@Net  de l’informatiu Catalunya Nit de Catalunya Ràdio
Us podeu subscriure aquí al podcast de l’espai.

Subscripció a albertcuesta.com

Pots rebre els articles subscrivint-te al grup de Telegram, o bé rebre'ls per correu electrònic posant la teva adreça aquí:

Albert Cuesta

Periodista, analista, traductor i conferenciant especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació. És l’editor d’aquest blog, de l’edició en espanyol del butlletí Mobile World Live de la GSMA i del blog de l'Observatorio Nacional de la 5G. També col·labora al diari Ara, Catalunya Ràdio i TV3. ---------------- Periodista, analista, traductor y conferenciante especializado en electrónica de consumo y tecnologías de la información. Es el editor de este blog, de la edición en español del boletín Mobile World Live de la GSMA y del blog del Observatorio Nacional de la 5G. También colabora en el diario Ara, Catalunya Ràdio y TV3.