fbpx

Benvingut!

También puedes leer este artículo en: Español

Moltes gràcies pel seu interès en el contingut editorial d’AlbertCuesta.cat.

Ben aviat rebrà a l’adreça de correu que ens ha indicat el primer butlletí, amb enllaços als articles més recents, contingut recomanat del nostre arxiu, els titulars més destacats de l’actualitat tecnològica i una selecció de les notes de premsa rebudes de les empreses del sector que hem considerat més rellevants.

Recordi revisar la seva carpeta de correu brossa i les pestanyes secundàries de la seva safata d’entrada de Gmail, doncs sovint els butlletins van a parar allà.

Protecció de dades

A albertcuesta.cat, ens prenem molt seriosament la protecció de les dades dels nostres usuaris. Vosté s’ha subscrit al nostre butlletí mitjançant un sistema de doble confirmació, després d’haver acceptat explícitament la nostra política de privadesa.

Com a prova del seu consentiment, hem guardat la notificació de nou subscriptor que la plataforma MailChimp ens proporciona. En ella figuren la seva adreça de correu electrònic, el seu nom (si ens l’ha indicat), l’adreça IP i el valor del consentiment (“he llegit i accepto la política de privadesa”).

No comunicarem aquestes dades a cap persona o empresa excepte a MailChimp, el servei que utilitzem per gestionar les subscripcions al butlletí i els enviaments d’aquest.

I ara, on li agradaria anar?: