A les xarxes socials

También puedes leer este artículo en: Español

Disposo de perfils a les principals xarxes socials, tot i que no participo a totes amb la mateixa intensitat.

La que faig servir habitualment és Twitter. El meu perfil personal és @albertcuesta. Tinc el costum de fer llistes públiques d’usuaris vinculats a esdeveniments d’actualitat, com fonts informatives primàries en casos d’atemptats i desastres naturals, i de candidats i càrrecs electes en ocasions electorals. Podeu trobar aquestes llistes aquí i seguir les que us interessin.

També tinc un segon perfil en espanyol, estrictament professional a @CanalPDA. I gestiono @PolitwoopsCAT, l’edició catalana d’un projecte internacional que enregistra els tuits que polítics en actiu esborren després d’haver-los publicat.

La meva altra xarxa d’ús habitual és LinkedIn. També faig servir molt Foursquare, on fa anys que enregistro tots els llocs que visito per primera vegada. Però per motius de privadesa, no accepto cap petició d’amistat. Si té interès en veure els meus viatges en avió (pràcticament tots per motius de feina), els vaig recollint a FlightDiary.

A Flickr arxivo les imatges de la majoria dels articles que he publicat en paper.

No sabria viure sense música. A Last.fm recopilo automàticament tota la que escolto en suport digital.

Flipboard he creat diversos reculls de titulars, el més popular dels quals és El món ens mira, que des de febrer de 2017 vaig actualitzant amb informacions de premsa internacional sobre els esdeveniments a Catalunya.

També publico fotografies a Instagram i vídeos a YouTube, però més ocasionalment.

Finalment, em podeu seguir a Facebook, on publico enllaços a la majoria dels meus articles i intervencions en mitjans.

Si us voleu posar en contacte amb mi, feu-ho per correu electrònic mitjançant aquest formulari. No puc garantir que us respongui si m’escriviu mitjançant les xarxes socials.